Containere Telecomunicatii

Containere Telecomunicatii

Containere telecomunicatiiTermenul de telecomunicații indica comunicațiile executate la distanta. Astfel radioul, telegrafia, telefonia (fixă sau mobilă), televiziunea, comunicațiile digitale sau rețelele de calculatoare intra in categoria acestui domeniu, de altfel foarte dezvoltat.
Un sistem de telecomuncatii reprezinta o totalitate a mijloacelor tehnice al unui serviciu de telecomunicatii formand astfel o unitate. Sistemul de telecomunicatii care este incorporate intr-un container telecomunicatii transmite si recepteaza de la distanta imagini, semnale, prin televiziune, telefon, semnalizare optica.
Un container telecomunicatii este un ansamblu / o constructive metalica sudata, alcatuita dintr-o structura de rezistenta, panouri si elemente de asamblare / imbinare.
Containerul telecomunicatii asigura o utilizare optima pentru o functionare eficienta a echipamentelor radio-electronice folosite in telefonia celulara GSM.
Echipamentele containerului telecomunicatii cum sunt de altfel cablurile de energie si cablurile de semnal, au acces prin treceri prevazute in pereti si/sau ptreceri prevazute prin podea, acestea fiind corespunzatoare diametrelor cablurilor.
Containerele telecomunicatii sunt destinate amplasarii in spatii inchise dar si in spatii exterioare.