Cabine de paza

Cabine de paza

Cabine de paza modulare cu suprafete vitrateCabina paza este o constructie realizata dintr-un ansamblu de profile de otel sudate, care formeaza o structura rezistenta, prevazuta cu elemente de prindere in vederea ridicarii, manipularii si amplasarii cabinei in locul dorit.
Structura de rezistenta a cabinei de paza permite manipularea acesteia prin mijloace simple de ridicare precum un motostivuitor.
O cabina paza asigura vizibilitatea in toate directiile prin intermediul suprafetelor vitrate pe timpul zilei iar pe timpul noptii iluminarea este asigurata de proiectorul amplasat pe exterior.
A.CABINA MODULARA DE PAZA TIP 1
Dimensiuni : 1.080 x 1.020m x 2.470m
Container din panouri sandwich si structura rezistenta din otel zincat.
Constructie modulara realizata din panouri sandwich si materiale termoizolante stratificate. Peretii laterali sunt realizati din panouri sandwich din poliuretan si tabla de 0,4 mm grosime, vopsite in camp electrostatic.
Structura asigura concomitent rezistenta mecanica ridicata si confort termic. Este prevazuta cu geamuri montate in tamplarie de aluminiu si asigura o vizibilitate ridicata. Usa de acces este din PVC, cu rupere termica si are suprafata vitrata.
Instalatia electrica cuprinde : tablou electric cu sigurante automate, instalatie de iluminat interioara (60W), la care se adauga o priza de medie tensiune(10 A) in interiorul cabinei.

B.CABINA MODULARA DE PAZA TIP 2
Dimensiuni : 1.500 x 1.500m x 2.470m
Constructie modulara realizata din profile de otel cu peretii realizati din panouri sandwich din poliuretan cu tabla zincata de 0,4 mm grosime, vopsite in camp electrostatic.
Structura cabinei asigura rezistenta mecanica ridicata si confort termic. Cabina este prevazuta cu tamplarie de aluminiu care asigura o vizibilitatea ridicata nbecesara. Usa de acces este din PVC, are suprafata vitrata cu rupere termica.
Instalatia electrica cuprinde: tablou electric cu sigurante automate, instalatie de iluminat interioara (60W), la care se adauga o priza de medie tensiune (10 A) in interiorul cabinei.