Containere de locuit

Containere de locuit

containere de locuitContainerele de locuit sunt folosite ca: locuinte sociale, casa vacanta/familial, care la randul lor cuprind container dormitor, container bucatarie, container living si container grup sanitar numarul acestora depinde de necesitatile clientilor.

Containerele care poarta brand-ul BLOCK BOX sunt extrem de practice si ieftine in comparatie cu orice alta constructie traditionala. Folosind un ansamblu din containere pe post de casa se elimina considerabil din costurile pe care le implica o fundatie, o autorizatie de construire, precum si impozitele pe proprietate necesare unei case obisnuite.

O casa prefabricata din containere nu poate fi impozitata deoarece nu intra in categoria imobiliarelor, fiind o casa provizorie pe care o putem transforma intr-o casa confortabila permanenta. In acest caz daca va hotarati sa achizitionati o astfel de constructie nu aveti nevoie de proiect, avize si autorizatie de constructie, sau fundatie.
In schimb este necesar un teren plan pe care se poate amplasa ansamblul de containere compartimentat dupa dorintele clientului.